Avusturya’dan Tük bakanların toplantılarını engelleme çabası

Avusturya Başbakanı Chritian Kern, Türk Bakanların referandum için Avusturya’da seçim kampanyası durumunda programların iptal edileceğini söyledi.Hollanda ile...

Avusturya’dan Tük bakanların toplantılarını engelleme çabası
Avusturya Başbakanı Chritian Kern, Türk Bakanların referandum için Avusturya’da seçim kampanyası durumunda programların iptal edileceğini söyledi.
Hollanda ile Türkiye arasında diplomatik kriz yaşanmasının ardından Türk Bakanların toplantılarına ilişkin bir açıklama da Avusturya’dan geldi. Avusturya Başbakanı Chritian Kern, Türk bakanların referandum kapsamında seçim kampanyası yürütmesini Avusturya’da engelleyeceğini söyledi. Avusturya Başbakanı, Avusturya hükümetinin Türk bakanların toplantılarına destek verip vermeyeceğine ilişkin soruya, “Güvenlik sebebiyle bunu engellemeye çalışacağız” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü