Avcılar Belediyesinden ‘Sende Fazlaysa Eksik Olanı Tamamla’ kampanyası

Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri tarafından uygulanan projeyle ikinci el eşyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Proje kapsamında 4 yılda toplam...

Avcılar Belediyesinden ‘Sende Fazlaysa Eksik Olanı Tamamla’ kampanyası
Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri tarafından uygulanan projeyle ikinci el eşyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Proje kapsamında 4 yılda toplam 516 aile beyaz eşya ve mobilya desteğinden faydalandı.
Avcılar Belediyesi tarafından ‘Sende Fazlaysa Eksik Olanı Tamamla’ sloganıyla başlatılan proje 2014 yılından beri devam ediyor. Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne yapılan talep ve başvuru sonucunda uzman ekipler tarafından yardıma muhtaç kişiler tespit edilip, kullanılabilir durumdaki beyaz eşya, mobilya, mutfak eşyası, kitap, oyuncak ve giysiler Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. İhtiyaç sahipleri, eşyaları hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. Beyaz eşya, mobilya gibi taşınmaz eşyaların ulaşımı da Avcılar Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, \"Komşusu açken tok yatmayan bir milletiz. Avcılar’da hayırseverlerimiz ile ihtiyaç sahiplerini buluşturduğumuz bu projeyle sosyal ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak, dayanışma ve yardımlaşmanın önemini toplumuzda yaşatıyoruz. Önce İnsan ilkemizle her zaman hemşerilerimizin hizmetindeyiz\" ifadeleri kullandı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.