ATB Başkanı Erdel 3. Aydın Tarım Fuarını değerlendirdi

AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde düzenlenen 6. Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 62’si uluslararası olmak üzere 318 firma ve...

ATB Başkanı Erdel 3. Aydın Tarım Fuarını değerlendirdi
AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde düzenlenen 6. Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 62’si uluslararası olmak üzere 318 firma ve 484 marka ile 193 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel.6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. Erdel, “6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı için hedeflediğimiz başarıya ulaştık. 62’si uluslararası olmak üzere, 318 firmanın 484 marka ile stant açtığı fuarda, firmalar ile çiftçilerimizi bir araya getirdik. Fuara Antalya, Manisa, Muğla, Uşak, Isparta, Burdur, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Denizli, Kütahya gibi illerden de pek çok ziyaretçi katıldı” dedi.

“Fuarımızı 55 Milyon TL’nin Üzerinde Sıcak Satışla Bitirdik”
Erdel, sözlerine şu şekilde devam etti; “Aydın ilimizin tarım potansiyelini göz önüne aldığımızda, düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ilimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu yıl fuarımızı yaklaşık 193 bin ziyaretçi ve 55 milyon TL’’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik. İlimiz; bu potansiyeli ile, modern bir fuar alanına sahip olursa Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak birçok yeni fuar ile ilimizin birçok özelliğinin yanında, fuar kenti olarak da bilinirliğinin artırdı. Fuarın her geçen yıl artarak büyüme trendi içerisinde olması bizlere gurur yaşatmaktadır. Fuarı destekleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aydın Valiliği, TOBB, KOSGEB, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK’ya ve Fuarımıza sahip çıkan Aydınlılara Aydın Ticaret Borsası adına teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.