ATATÜRK'E VE İSTİKLAL MARŞI'NA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Marmaris Ortaokulu’nda, çöp konteynerin de Andımız ve İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu tablolar bulundu. Çevre sakinleri olayı tepki gösterirken, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

ATATÜRK'E VE İSTİKLAL MARŞI'NA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Marmaris Ortaokulu’nda çöp konteynerine İstiklal Marşı ve Andımız tabloları atıldı. Bir vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıkan tablolar, Marmaris halkını ayağa kaldırdı. Çıldır Mahallesi İsmet Kamil Öner Caddesi’nde yer alan Marmaris Ortaokulu’nun önün de yer alan çöp konteynerine İstiklal Marşı ve Andımız yazılı olduğu tabloları gören vatandaşlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve İstiklal Marşı’na büyük saygısızlık edildiğini söyledi. İstiklal Marşı ve Andımız yazılı tabloyu çöpte gören vatandaşlar üzüntülerini dile getirdi. Bir vatandaş kabul edilemez bir durum olduğunu söyleyerek, gerekenin yapılmasını istedi.

İstiklal Marşı ve Andımız yazılı tabloyu çöpte gören vatandaşlar üzüntülerini dile getirdi. Bir vatandaş kabul edilemez bir durum olduğunu söyleyerek, gerekenin yapılmasını istedi. Bu tablo karşısın da fotoğrafı çeken vatandaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve İstiklal Marşı’na büyük saygısızlık edildiğini vurguladı.

Okul da yapılan temizlik sonrası, hizmetlilerin çerçeveli tabloları çöpe atıldığı söylendi. Alınan bilgiye göre, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattıklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.