Atalar ve Altıntop’ta su kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 25 Nisan 2017 Salı günü Atalar ve Altıntop Mahallelerinde su kesintisi...

Atalar ve Altıntop’ta su kesintisi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 25 Nisan 2017 Salı günü Atalar ve Altıntop Mahallelerinde su kesintisi uygulanacağını bildirdi.
DESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama ile altyapı çalışmaları nedeniyle 25 Nisan 2017 Salı günü su kesintisine gidileceği bildirildi. Açıklamada, “Pamukkale İlçesi Atalar Mahallesi 1342 sokaktaki hat bağlantısı çalışmalarının tamamlanabilmesi için söz konusu tarihte 09.00-20.00 saatleri arasında Atalar Mahallesi’nin tamamında, Altıntop Mahallesi’nin ise bir kısmında planlı su kesintisi yapılacak. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte.”

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.