Aquamasters Yüzme Şampiyonası başlıyor

Aquamasters Yüzme Şampiyonası başlıyor

Aquamasters Yüzme Şampiyonası başlıyor

7. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla 16-20 Mayıs tarihlerinde Marmaris'te gerçekleştirilecek. Akdeniz'e kıyısı olan ülkeler arasındaki en kapsamlı şampiyonalar bütünü olan "Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası", Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğiyle 16-20 Mayıs tarihlerinde her yaştan amatör ve profesyonel yüzücüyü Marmaris'te buluşturacak. Şampiyona, Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından deniz, doğa ve yüzme tutkunu binden fazla sporcuyu ağırlayacak.

Şampiyona kapsamında 16-18 Mayıs 2018 tarihlerinde Dünya Şampiyonları Ahmet Nakkaş ve Serkan Atasay adına gerçekleştirilecek Profilo Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında sporcular üç gün boyunca Yüzme Eğitim Merkezi’nde performanslarını sergileyecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda İçmeler’de performans ve dayanıklılığın üst düzeyde sergileneceği, 200 sporcu ile sınırlı '' Uluslararası Aquamasters Dayanıklılık Yüzme Maratonu gerçekleştirilecek. Öğleden sonraysa yine İçmeler’de ''Uluslararası Aquamasters Setur Marinas 4 x 500 mt Bayrak Yarışı''nda 4 kişiden oluşan takımlar toplamda 2000 mt kulaç atacak.

20 Mayıs Pazar günü ise geleneksel "Uluslararası Aquamasters Martı Hotel Açık Su Yüzme Şampiyonası” 1500 mt ve 3000 mt olmak üzere 2 farklı parkurda gerçekleştirilecektir.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü