''AMACIMIZ RALLİ SPORUNUN DOĞA İLE UYUMUNU GÖSTERMEK''

''AMACIMIZ RALLİ SPORUNUN DOĞA İLE UYUMUNU GÖSTERMEK''

''AMACIMIZ RALLİ SPORUNUN DOĞA İLE UYUMUNU GÖSTERMEK''

1989 yılında başladığı otomobil sporları kariyeri boyunca 4 kez Türkiye Ralli Şampiyonluğunu kazanan ve 2000 yılında Dünya Ralli Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Serkan Yazıcı ayrıca WRC – Dünya Ralli Şampiyonasını 8 yıl aradan sonra Marmaris’e getirmesi ile gönüllere taht kurmuştu. Başkan adayı Serkan Yazıcı bugün Marmaris’te görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelerek, defalarca şampiyonluk kazandığı özel yarış aracına bindirip, kısa bir parkur turu olan ‘ cool drive ‘ yaptırdı.

‘ Amacımız otomobil sporunu tanıtmak ‘

Ralli şampiyonu başkan adayı Yazıcı bugün yapılan etkinlik ile alakalı ‘Otomobil sporunu hem basınımıza hem de buradaki bazı arkadaşlarımıza yarın da sanayide çalışan gençlere anlatmak istedik. Ralli sporu nedir bilmeden anlatmak mümkün olmuyor sizlerde bindiniz arabaya işte biraz anlamışsınızdır diye düşünüyorum çok keyifli doğayla uyumlu bir spor olduğunu anlatmak için buradayız. ‘’ şeklinde konuştu. ‘seçim stresine ara verelim istedik’ 31 Mart Marmaris Belediye başkanlığı seçimleri öncesi böyle bir organizasyon düzenlenmesi ile ilgili de konuşan Serkan Yazıcı ‘‘Belediye başkanlığı seçimlerine ara verip 62 günün hem yorgunluğunu atalım dedik. Hem de bu kadar stresli koşturmaca içinde e birazda yeteneklerimizi sergilemek istedik, nelerden vazgeçiyoruz belediye başkanlığı için insanlar görsün istedik. Hem müzik hem de otomobil yarışı çok zevkli şeyler inşallah bunların hepsini daha fazlasını Marmaris’e getireceğiz’’ dedi. ‘dünya şampiyonuna güvendik’ Bugün Serkan Yazıcı’nın aracına binen basın mensuplarından Selda Kırdemir ‘ normalde çok korkuyorum, korkarak ta geldim zaten ama Serkan Bey tecrübeli zaten şampiyonlukları olan bir insan orda bana korkma güvenli bir sürüş olacak dediği için güvendim tabii ki kendisine. Yine de fazla adrenalinli ve güzeldi’’ dedi. Fotoğrafçı Naim Aydar, Serkan Yazıcı ile yaptığı sürüş denemesi ile ilgili ‘’4 dünya şampiyonluğu olan bir pilotun yanında co pilot olarak oturmak gerçekten muhteşemdi, adrenalini de sevdiğim için tam benlik bir spor aynı zamanda. Bu tarz etkinlikleri hep takip edip izliyordum bu gün ilk defa katıldım ‘’ dedi.

Muğla’dan gelen üniversite öğrencisi Pınar Karaoğlu ‘’ kendimi bildim bileli ilgim vardı, ilk deneyimim di, hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biriydi diyebilirim çok muhteşemdi ve Serkan Bey’e çok güvendim harika bir pilot ‘’ diyerek kendisinin de bir daha ki sefere sürücü olmak istediğini belirtti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.