Ali Toksoy Marmaris GİAD Başkanı oldu

Marmaris Genç İşadamları Derneği'nin tek aday ile gidilen olağan kongresinde Ali Toksoy başkanlığındaki yönetim göreve getirildi.

Ali Toksoy Marmaris GİAD Başkanı oldu

Kuruluşunun üzerinden tam 25 yıl, yani çeyrek yüzyıl geçen Marmaris GİAD’ın

  1. Olağan Kongresi, İçmeler Mahallesi’ndeki “Orka Lotus Beach” adlı otelde gerçekleştirildi.

 

Kongrede ilk sözü 21 Mayıs 2016’dan buyana yönetim kurulu başkanlığını yürüten Meral Tuncer Argül aldı. Argül’ün davetiyle Ulu Önder Atatürk ve şehitler için saygı duruşu bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunduktan sonra, oluşturulan divanın başkanlığına Hüseyin Süer getirildi.  Salondaki üyelerle paylaşılan iki yıllık faaliyet, gelir gider ve denetleme raporlarının oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından seçime geçildi. Ali Toksoy’un başkanlığındaki liste tek aday olarak gösterilince, Divan Başkanı Süer’in teklifi üzerine ‘kapalı zarf usulü’ yerine ‘açık’ oylama yapıldı. Kongreye katılan 28 üye de listenin lehine oy kullandı, Ali Toksoy ve ekibi Marmaris GİAD’ın yeni yönetimi olarak seçildi. Kürsüye gelerek Toksoy’u ilk kutlayan isim olan Argül, “Marmaris'in gelişmesine katkı koymak için hayata geçirdiğimiz projelerde destek veren herkese teşekkür eder, arkadaşımız Ali Toksoy ve ekibine başarılar dilerim” dedi.

Toksoy da derneklerinin 1993’te kurulduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Böylesi anlamlı, önemli bir dönemde, çeyrek yüzyıllık geçmişe sahip derneğimizin yönetimine layık görülmek, hem mutluluk hem de heyecan verici. Derneğimizin kuran, bugünlere kadar getirilmesine vesile olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Derneğimizi, geliştirmek, büyütmek, üyelerimize ve topluma daha faydalı olması için çaba göstereceğimizi bilmenizi istiyor ve 25. yıldönümümüzü tekrar kutluyorum.”

Kongrenin final konuşmasını ise Ege Akdeniz Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Başkanı Süleyman Erdaş yaptı. Daha önce Marmaris GİAD’ın da 5 yıl süreyle başkanlığını yapan Süleyman Erdaş, şunları söyledi: “Görevi devreden yönetimimize teşekkür ediyor, yeni yönetimimize de başarılar diliyorum. Derneğimiz ne kadar aktif ve güçlü olursa, Marmaris’imize, gbölgemize, turizmimize o kadar katkı sağlar. Bu sebeple Marmaris dışında da daha aktif olunması gerektiğini düşünüyorum. EGAFED olarak destek olamaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum.”

Konuşmaların ardından, 4 yeni üye tanıtıldı, 25. Yıl dolayısıyla hazırlanan pasta kesildi, günün anısına fotoğraf çektirildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.