Akınsoft 22 yaşında

12 Nisan 1995’te kurulan ve bugün 22. yılını gururla kutlayan Akınsoft, 22 yıllık birikimi ve coğrafyasını aşmanın verdiği mutlulukla, hedeflerinden ve...

Akınsoft 22 yaşında
12 Nisan 1995’te kurulan ve bugün 22. yılını gururla kutlayan Akınsoft, 22 yıllık birikimi ve coğrafyasını aşmanın verdiği mutlulukla, hedeflerinden ve ilkelerinden taviz vermeden, ilk günkü heyecanı ile başarılarına başarı katarak yoluna devam ediyor.
Robotik teknolojiler alanında, geçtiğimiz yıl içinde Türkiye’nin ve dünyanın ilk İnsansı Robot Fabrikasının temelini atmasının ardından, seri üretime geçme hedefini gerçekleştirmek için sayılı günleri kalan Akınsoft, bu yıl 22. yaş gününü Akınsoft Konya ve İstanbul Plaza çalışanlarıyla kutladı. Gerçekleştirilen kutlamada aynı zamanda çalışanların performansları da ödüllendirildi.
Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, Akınsoft Konya Plaza’da yaptığı konuşmada, vizyonel bir şirket olarak Akınsoft’ta çalışanlarıyla birlikte gelişmekten ve yükselmekten mutluluk duyduğunu ve başarının sırrının planlı olmaktan geçtiğini belirterek çalışanlarına kendi başarısı hakkında bilgiler verdi. Birlikte olmanın ve aynı zamanda işinde uzmanlaşmanın kariyer konusunda ne kadar önemli olduğuna da değinen Akın, Akınsoft çalışanlarının yeni kariyer hedefleri için 4 Aralık Dünya Bilişimciler Günü’nü işaret etti.
Organizasyonda birçok Akınsoft çalışanı kariyerlerinde yükselme heyecanı yaşadı. Akınsoft, 22 yıldır olduğu gibi bundan sonra da ülkemizde ve dünyada sektöründe ilklere imza atmaya devam edecektir.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.