AK Parti'den gerginlik açıklaması

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, dün Atatürk Meydanı’nda yaşanan gerginlikle ilgili basın açıklaması yaptı. Ülgen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü’yü siyasi şov yapmakla eleştirdi.

AK Parti'den gerginlik açıklaması

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, partisinin ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Ülgen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Meydanı’nda düzenlenen  resmi törenin ardından yaşanan gerginlikle ilgili açıklama yaptı. Ülgen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü’nün siyasi açıklama yaptığı için İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyarılmasıyla yaşanan gerginliği şu sözlerle değerlendirdi.

“Bu tür resmi törenlerin nasıl yapılacağı yönetmeliklerle belirlendi. Bunun dışındaki her eylem korsandır, yasal değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yasaları var.Herkes istediği yerde istediği şekilde halka hitap edemez. Siyasi olmak bu lüksü kimseye sağlamaz. Bu konuda kendisini uyaran emniyet müdürüne ben istediğim yerde istediğim şekilde açıklama yaparım şeklindeki açıklama, tabiri caizse emniyet yetkililerine  posta koymaya çalışması , polis teşkilatına ve mülki amirlere yapılan saygısızlık için yorum dahi yapmak istemiyorum.”

Ülgen, Acar Ünlü’yü siyasi şov yapmakla eleştirdi. Ülgen “Askeri erkan ve çocukların bulunduğu tören alanı ucuz siyasi şov yapılacak yer değildir.Çocukların yanında olup onların mutluluğuna ortak olmak gerekirken, bunun aksine siyasi çıkar sağlama için küçük hesaplarda olmak ancak bu tür eylemleri yapanlara yakışır.Çocukların bulunduğu ortamda taciz ve tecavüz kelimelerini  dile getirmek çok büyük aymazlıktır.Git partine doya doya açıklama yap. Neden orada yapmak istiyorsun? İlçe binasında yapmasına engel var mı? Yok. Her gördüğü kürsü ve mikrofon önünde konuşma merakını bu şahsın toyluğuna veriyoruz.Bu arkadaşın adaylık düşüncesi varsa gitsin Cumhurbaşkanlığı’na adaylığını koysun. “ dedi.

Ülgen, basın mensuplarının imar barışıyla ilgili  düzenlemeyle ilgili sorusuna ise şu yanıtı verdi.Ülgen “Bununla ilgili bir çalışma var. Yakında meclise sevk ediliyor. Kanunlaştığında içeriğini göreceğiz. Özellikle Marmaris’teki halka seslenmek istiyorum. Müjde vermek istiyorum. Marmaris’teki sorunların hallolması için büyük engel ortadan kalkıyor. “ diye konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü