AK Parti’den Amasya’da ekonomik beklentiler forumu

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından Amasya’da ‘Şehirlerin ekonomik beklentileri forumu’ düzenlendi.Belediye Kültür Merkezinde AK Parti Ekonomi...

AK Parti’den Amasya’da ekonomik beklentiler forumu
AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından Amasya’da ‘Şehirlerin ekonomik beklentileri forumu’ düzenlendi.
Belediye Kültür Merkezinde AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Mücahit Fındıklı’nın başkanlığındaki ilk toplantıda belediye başkanı, il başkanı, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve parti teşkilatı, ikinci toplantıda ise iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşma yapıldı.
Şu ana kadar 50 ilde forum düzenlediklerini belirten Mücahit Fındıklı, taleplerin üniversiteden akademisyenlerin de çalışmaları sonucu derlenmesiyle ilin milletvekilleriyle birlikte yapacakları toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunacaklarını söyledi.
Bütün illerde yapılan anketlerde 5 temel soru sorulduğunu anlatan Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir de, \"Sivil toplumdan, iş dünyasından, halktan, teşkilatlardan bir potaya bilgileri aktarmaya çalışıyoruz\" diye konuştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.