8 ayda 66 kilo verdi, kız arkadaşı oldu

Edirne’de mide küçültme ameliyatıyla 156 kilodan 90 kiloya düşen gencin hayali gerçek oldu. 8 ayda 66 kilo veren genç, "Şişman olduğum dönemde kız arkadaşım...

8 ayda 66 kilo verdi, kız arkadaşı oldu

Edirne’de mide küçültme ameliyatıyla 156 kilodan 90 kiloya düşen gencin hayali gerçek oldu. 8 ayda 66 kilo veren genç, \"Şişman olduğum dönemde kız arkadaşım yoktu. Şimdi kız arkadaşım var çok mutluyum\" dedi.
Fazla kilolarından kurtulmaya karar veren 22 yaşındaki Ömercan Bağatur, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde 8 ay önce mide küçültme ameliyatı oldu. Midesinin 3’te biri alınarak ideal kiloya ulaşma yolunda hızla ilerleyen Bağatur, \"66 kilo verdim 8 ayda. İdeal kiloma ulaşamadım ama az kaldı. 70 kiloya düşmeyi hedefliyorum. Kendimi kuş gibi hissetmeye başladım. Kilolarımı yıllarca boş yere taşımışım. Merdiven çıkarken zorlanıyordum. Şimdi merdiven çıkmak benim için çok kolay. Diyetle kilo vermem benim için zor oldu. Mide küçültme ameliyatı ile kilo vermek daha kolay. Midenin küçük olduğu için fazla yiyemiyorsunuz. Eskiden midem büyüktü, ye ye doymuyordum. Hep canım abur cubur yemek istiyordu\" dedi.

\"Şimdi kız arkadaşım var\"
156 kilo olduğu olduğu dönemde kız arkadaşının olmadığını ifade eden Bağatur, \"Kilo verince kız arkadaşım oldu. Bana kızların bakışları değişti. Eskiden yanıma bile gelmeyen kızlar şimdi benimle sohbet ediyor. Kilo almak salaklıkmış, şimdi anlıyorum\" şeklinde konuştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü