7 YILIN SONUNDA YÜZLERİ GÜLDÜ

Marmaris’te , 7 yıldır nikâhsız yaşayan iki çocuk sahibi çift beraberliklerini nikahla taçlandırdı. Çiftin evlenmesine öncülük eden ise CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar ünlü ve müftülük görevlisi Yaşar Yiğit oldu.

7 YILIN SONUNDA YÜZLERİ GÜLDÜ

37 yaşındaki Turgut Şen,   27 yaşındaki Çiğdem Elçin ile 7 yıl önce bir süpermarkette tanıştı.  Birbirlerine aşık oldular. 2011 yılında Mehmet Turan adını verdikleri erkek bebekleri dünyaya geldi. Çiftin 2013 yılında da Çınar adını verdikleri ikinci erkek bebekleri doğdu.  7 yıl boyunca ekonomik zorluklar yaşayan çift, bir türlü hayallerinde olan damatlık ve gelinlik giyerek evlenmeye fırsat bulamadı.

Çift, Marmaris’te halk arasında yardıma muhtaç insanlara verdiği hizmetlerle “Olumlu Yaşar” adı ile anılan müftülük görevlisi Yaşar Yiğit ile tanıştı, yardım istedi. Yiğit, ilçede bulunan hayırsever işadamı ve siyasetçilerle görüştü. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü çifte destek sözü verdi.  Bir moda evi çifte damaklık, gelinlik ve  iki çocuğun takım elbisesini temin etti. Beyaz eşya ve mobilya firmaları çiftin evindeki eksikleri tamamladı.

İki çocuklu çift hayallerini Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde kıyılan nikahla gerçeğe dönüştürdü.

Genç çift, CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, Yaşar Yiğit ve Melek Karaduman’ın şahitliğinde evlendi.

Nikahın ardından genç çift kutlamaları kabul etti.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, genç çifte mutluluklar diledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü