7 kamyon dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Marmaris halkı Elazığ ve Malatya’ya yardım elini uzattı, 7 kamyon dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine doğru yola çıktı.

7 kamyon dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Elazığ ve Malatya 24 Ocak Cuma akşamı 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Binlerce kişiyi etkileyen depremin ardından Marmaris Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyası Marmaris halkını seferber etti.

Marmaris Belediyesi ve Kent Konseyi’nin organizasyonuyla başlatılan yardım kampanyasında 27 Ocak Pazartesi günü 4, bugün ise 3 kamyon dolusu yardım malzemesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Belediyenin çağrısına kulak veren vicdanlı vatandaşlar battaniyeden, ısıtıcıya, bebek bezlerinden, kılık kıyafete kadar pek çok ürünü Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti. 3 gün boyunca toplanan yardım malzemeleri Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin de yardımıyla özenle kolilere yerleştirilerek dün ve bugün araçlara yüklendi. 2000 koliye yakın malzeme, depremzedelere ulaştırılmak üzere Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi.

 Çocuklar resim gönderdi

Vatandaşların yardım malzemelerine ekledikleri notlar da dikkat çekti. Bölge halkının acısını kalbinde hisseden  Özsoy kardeşler ise duygularını resme döktü. Yapılan duyurularla hafta sonu boyunca Belediye’ye ulaştırılan yardım malzemeleri belediye personelince araçlara yüklenerek deprem bölgesine hareket etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.