5 Türk, Melbourne’de başarı kovalayacak

Teniste sezonun ilk Grand Slam organizasyonu olan Avustralya Açık’ta Türkiye’den Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın, İpek Soylu ve Cem İlkel turnuvaya eleme...

5 Türk, Melbourne’de başarı kovalayacak

Teniste sezonun ilk Grand Slam organizasyonu olan Avustralya Açık’ta Türkiye’den Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın, İpek Soylu ve Cem İlkel turnuvaya eleme turundan katılırken, Yankı Erel ise gençler kategorisinin ana tablosunda yer alacak.
Teniste sezonun ilk Grand Slam organizasyonu Avustralya Açık’ta eleme turları başladı. Melbourne’de başlayan tenis turnuvasında Türkiye’den Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın, İpek Soylu ve Cem İlkel turnuvaya eleme turundan katılırken, Yankı Erel ise gençler kategorisinin ana tablosunda yer alacak.
Eleme turları ve ana tablo seklinde oluşan kategorilerde Türk sporcular Büyükakçay, Soylu, Eraydın ve İlkel 15 Ocak’ta baslayacak ana tabloda yer almak için mücadele edecek.
Güncellenen dünya sıralamasında kadınlarda Çağla Büyükakçay 156, en parlak sezonunu geride bırakan Başak Eraydın ise kadınlar dünya 172 numarası olarak gösteriliyor.
Avustralya Açık Elemeleri vizesini son anda alarak Melbourne’e gitme hakkı kazanan Cem İlkel ise Türkiye’nin erkeklerdeki tek temsilcisi konumunda. Cem, dünya 263 numarası olarak tabloda yer alıyor.
2018 Avustralya Açık’ta eleme heyecanı 10-13 Ocak, ana tablo heyecanı 15-28 Ocak’ta yaşanacak.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.